Мережа 5G – нова загроза для бджіл і людей

фото з https://www.mentealternativa.com/





У недавній доповіді швейцарська природоохоронна організація Pro Natura оприлюднила інформацію про небезпечний вплив 5G на комах, а зокрема на медоносних бджіл. Про це розповідається в https://www.mentealternativa.com/llamamiento-internacional-para-detener-la-implementacion-de-la-red-5g-en-la-tierra-y-en-el-espacio/

За результатами досліджень цієї організації у Швейцарії кількість видів комах постійно змешується, а 163 вже вважаються вимерлими. До цих пір вимирання комах було пов’язане з використанням пестицидів у сільському господарстві, але сьогодні з’являється новий ще один загрозливий фактор – 5G. В чому криється небезпека 5G ? На відміну від хвиль 4G, частоти яких не перевищують 6 ГГц, частота 5G може досягати 120 ГГц. Науковці стверджують, що частоти до 6 ГГц не завдають значного негативного впливу комахам, а вже починаючи з 10 ГГц спричиняють підвищення температури тіла.

Незважаючи на заперечення виробників таких технологій, є достатньо доказів негативного впливу ВЧ випромінювання на здоров’я людини. «Є накопичені дані клінічних досліджень хворих і постраждалих людей, експериментальні докази пошкодження ДНК, клітин, систем та органів широкого кола рослин та тварин. Насьогодні достатньо епідеміологічних даних про основні захворювання сучасної цивілізації (рак, серцево-судинні, діабет та ін.), які в значній мірі викликані електромагнітним забрудненням, про це сформована біографічна основа з більше ніж 10 000 рецензованих досліджень. Наслідки такі: зміни серцевого ритму, зміни в розвитку стовбурових клітин, різні види раку, серцево-судинні захворювання, порушення пам’яті та здатності до навчання, неврологічні порушення та ін.

Це все заплановано для того, щоб відбулися безпрецедентні соціальні зміни в глобальному масштабі. У нас будуть «розумні» будинки, «розумні» підприємства та все інше. Якщо плани телекомунікаційної галузі щодо 5G здійсняться, то жодна жива істота на Землі не зможе уникнути впливу радіочастотного випромінювання цілодобово і 365 днів на рік, яке в десятки або сотні разів перевищує вже існуюче сьогодні. Такі плани по 5G здатні викликати серйозні незворотні наслідки для людини і непоправні пошкоження всіх екосистем Землі. Щонайменше 5 компаній пропонують забезпечити 5G за допомогою 20 000 супутників на низькій та середній навколоземних орбітах, котрі накриють землю потужними сфокусованими керованими променями. Кожен супутник буде випромінювати міліметрові хвилі з ефективною вихідною потужністю до 5 мільйонів Ват від тисяч антен фазованих антенних мереж» (з тексту Міжнародного звернення).

Звернення до всіх країн світу: зупинити впровадження 5G на Землі і в космосі. Адресоване ООН, СОТ, ЄС, до Європейської Ради і урядам всіх держав, Ми, що нижче підписалися вчені, лікарі, еклологічні організації і громадяни з (__) країн, закликаємо до термінового зупинення розгортання безпроводової мережі 5G (п’ятого покоління) з космічних супутників. 5G багаторазово збільшить надвисокочастотне випромінювання крім існуючого випромінювання від діючих телекомунікаційних мереж 2G, 3G і 4G. Розгортання 5G – це експеримент над людством і навколишнім середовищем, котрий згідно міжнародного законодавства визначається як злочин. Прочитати Міжнародне звернення можна за посиланням https://www.5gspaceappeal.org/

Станом на 7 червня 2019 року нараховується 100 091 підписантів із187 країн.

One thought on “Мережа 5G – нова загроза для бджіл і людей

  1. Вони вже задовбали своїми винаходами. 4G Більш як достатньо. В сучасному світі і так біди хватає. Нащо її створювати?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *